Eikenstein Zeist

REACTIES OP ONTWERP EIKENSTEIN ZEIST

Reacties op ontwerp Eikenstein ZEIST

Zowel particulieren als organisaties hebben inhoudelijk gereageerd op het concept plan voor het monumentale gebouw en de directe omgeving van Eikenstein in Zeist. In de komende weken gaan de plannenmakers aan de slag met de ideeën en suggesties.

De digitale participatie voor Eikenstein begon rond Open Monumentendag in september dit jaar. Ruim 400 mensen uit Zeist en omgeving bezochten het monument en kregen er een rondleiding. Ook ging de website online waarop de plannen voor de toekomst van Eikenstein staan toegelicht in tekst, beeld en film.

Iedereen kon reageren op de plannen voor de bouw van woningen in en bij het monumentale gebouw met versterking van het groen rond de woonclusters achter het monument. In de komende weken gaan de plannenmakers verder met het ontwerp. Zij bekijken daarbij de reacties zorgvuldig. Naar verwachting ontvangen alle mensen die een reactieformulier hebben ingezonden, eind dit jaar antwoord hierop. De organisaties en direct aanwonenden met wie gesprekken zijn gevoerd ontvangen dan ook bericht. We hopen eind dit jaar ook het aangescherpte plan voor het monument en het omliggende gebied te tonen op deze website. Alle mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven ontvangen dan een bericht hierover. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderin deze nieuwspagina. Dus wordt vervolgd….

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA