Eikenstein Zeist

EIKENSTEIN TOEGANKELIJK TIJDENS OPEN MONUMENTENDAG 2020

EIKENSTEIN TOEGANKELIJK TIJDENS OPEN MONUMENTENDAG 2020

Tijdens Open Monumentendag op zaterdag 12 september 2020 is het monumentale hoofdgebouw van Eikenstein tussen 11:00 en 16:00 uur toegankelijk voor publiek. Geïnteresseerde bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om het gemeentelijk monument van binnen te bekijken en kennis te nemen van de toekomstplannen voor zowel de transformatie van het monument naar woningen als voor de ontwikkeling van het achterliggende woongebied. We vragen alle bezoekers afstand te houden van anderen. Als u gezondheidsklachten heeft die op corona kunnen duiden, blijf dan thuis.

Het thema van Open Monumentendag 2020 is ‘leermonument’. Op de dag zijn er doorlopend rondleidingen door het monument (in verband met corona wordt gewerkt met kleine groepen en wordt overal 1,5 meter afstand gehouden). Als er veel belangstelling is voor de rondleidingen is het mogelijk dat er een wachttijd ontstaat.

Op een informatiemarkt worden de toekomstplannen voor Eikenstein toegelicht door de plannenmakers. U kunt uw vragen stellen en uw reactie doorgeven. Reageren kan ook digitaal tot 4 oktober. 

Tijdens Open Monumentendag exposeren verschillende kunstenaars een selectie van hun werk in het gebouw. 

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA